Widgets aan en uit zetten

in Aan de slag

U kunt zelf bepalen welke widgets u welk en niet op uw dashboard wil tonen.

Dashboard uitbreidingen1. Klik in de widget ‘Pas uw dashboard aan’ op de knop ‘Mijn instellingen’.
2. Klik vervolgens op ‘Mijn widgets’
3. Een lijst met alle beschikbare widgets klapt uit. Met behulp van de schuifknopjes rechts van de widgets kunt u aangeven welke widgets u wel en niet wilt zien.
4. Om terug te gaan naar uw dashboard klikt u op de knop ‘Terug naar dashboard’

Tip: Gebruik het oog-icoon rechts bovenin de widget om de desbetreffende widget direct uit te schakelen.