Aan de slag

in Aan de slag

DashboardNaar uw dashboard
U bereikt het dashboard door op Boerderij.nl bovenin het menu te klikken op ‘Op Maat’.
Wanneer u bent ingelogd wordt u direct doorgestuurd naar het dashboard. Wanneer u niet bent ingelogd komt u eerst op het inlogscherm terecht.

Tip: vink bij het inloggen het vlakje ‘houdt mij ingelogd’ aan. Zo blijft u ingelogd en kunt u in het vervolg direct naar Boerderij op Maat navigeren.

Tip: voeg Boerderij op Maat toe aan uw favorieten. In Google Chrome en Firefox klikt u op het ster-icoon geheel rechts van de adresbalk. In internet Explorer klikt u onder de adresbalk geheel links op de knop ‘favorieten’.

Widgets op uw dashboard
Op uw dashboard ziet u een aantal widgets. Deze widgets bevatten verschillende typen marktinformatie zoals grondtransacties en marktprijzen. Hier ziet u welke widgets er beschikbaar zijn als onderdeel van uw abonnement.